SAKARYA / KARASU - Karapınar İlkokulu

0 (264) 7265330
Karapınar köyü 54520 Karasu/SAKARYA
Vizyon
İfade ve becerileri göz önüne alınarak yönlendirdiğimiz öğrencilerimiz akademik, sanatsal ve sportif alanlarda başarılı olsunlar.
Misyon
Biz Karapınar İlköğretim Kurumu çalışanları olarak Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili ve kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, doğru düşünen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Okulumuz Beyaz bayrak ödülü almıştır. Sportif etkinliklerde özellikle masa tenisinde il ve ilçe derecelerimiz bulunmaktadır
DERS BAŞLAMA 09:00 DERS BİTİŞ 14:45
Ulaşım her saat başı hareket eden dolmuşlar ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Karapınar köyü merkez mahallesinde bulunmaktadır. Önemli geçim kaynağı çiftçilik ve hayvancılıktır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine 52 km , ilçe merkezine 10 km uzaklıkta olup Sakarya-Karasu ana yolu üzerindedir.